Wenger: "Resultaat past niet bij hoe we gespeeld hebben"

27 april 2018, 08:03

Als Arsenal eens de kans had gehad om een monsterzege te boeken op Atlético Madrid, dan was het donderdagavond. Ondanks een man-meer-situatie en een regen aan grote mogelijkheden, werd er teleurstellend met 1-1 gelijkgespeeld. Arsene Wenger beseft dat Arsenal zichzelf een slechte dienst heeft bewezen.

Wenger wil graag afsluiten met een prijs bij Arsenal, maar weet dat de kans daarop nu behoorlijk is geslonken. "Ik heb het gevoel dat het resultaat niet past bij hoe we gespeeld hebben", zei de Fransman op de persconferentie. "Toen we op een 1-0 voorsprong kwamen, wisten we dat we moesten oppassen voor hun counters. Bij de tegentreffer waren we wat ongelukkig, maar we kunnen alleen naar onszelf kijken."

Wenger zegt dat de teleurstelling zeer groot is. "Dat is zeker zo. We houden een vervelende nasmaak over aan deze wedstrijd omdat we ons vanavond al hadden kunnen plaatsen voor de finale. Toen zij met tien man kwamen te staan, raakte de flow enigszins uit het duel. Dat was ongunstig voor ons. Het enige voordeel van dit resultaat is dat we precies weten wat we volgende week moeten doen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen