Van Marwijk lovend over Schuurs: "Is in alles een voorbeeld"

27 april 2018, 08:04

Volgens Bert van Marwijk heeft Ajax er goed aangedaan om Perr Schuurs weg te plukken bij Fortuna Sittard. De jonge centrumverdediger is dit seizoen de sterkhouder van de Limburgers en vertrekt na dit seizoen naar Amsterdam. Van Marwijk denkt dat de verdediger een grote toekomst voor zich heeft.

Dat zegt de oud-bondscoach tegen Voetbal International. "Hij gaat niet voor niets naar Ajax", zegt Van Marwijk. "Die jongen was al aanvoerder op zijn zeventiende, dat zegt natuurlijk genoeg." naast zijn voetballende kwaliteiten beschikt Schuurs ook over een goed karakter, weet Van Marwijk. "Het is een jongen die de ploeg op sleeptouw neemt en ook in alles een voorbeeld is. Volgens mij ook buiten het veld. Ik ken zijn vader. Hij komt uit een echte sportfamilie, hij heeft de juiste mentaliteit. Hij heeft wel veel eigenschappen om te slagen als voetballer."

Schuurs is momenteel met Fortuna op jacht naar het kampioenschap in de Jupiler League. Bij winst op Jong PSV is de ploeg in ieder geval zeker van promotie.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen