Freire baalt bij PEC Zwolle: "Heb een leeftijd dat ik moet spelen"

26 april 2018, 17:30

De transfer van Nicolás Freire naar PEC Zwolle is vooralsnog geen succes te noemen. De huurling van het Uruguayaanse Atlético Torque kwam tot dusver niet verder dan zestien optredens en zit momenteel te verpieteren op de bank. Hij is er niet blij mee.

"Ik praat met de trainer en ik werk aan mijn tekortkomingen. Ik weet dat ik dit aankan. Ik ben alleen geen 20 meer, maar 24 jaar. Als ik jonger was, kon ik op de bank zitten en rijpen. Ik heb nu een leeftijd bereikt dat ik moet spelen. Elke speler wil spelen. Dat is bij mij niet anders", zegt de verdediger tegen De Stentor. De stap naar Nederland is hem zwaar gevallen. "Het is moeilijk als je als Argentijn alleen naar Nederland komt en weinig speelt. Dat je niemand hebt bij wie je je hart kan luchten als je thuiskomt. Ik bel veel met mijn familie. Ook blijf ik vaak langer in het stadion hangen om bijvoorbeeld extra te fitnessen."

Wat er deze zomer gaat gebeuren met de verdediger is nog onduidelijk. "Ik heb mijn focus en support nu op het team. We gaan met PEC nog minimaal twee belangrijke wedstrijden spelen. Die zijn belangrijker dan mijn situatie. Die komt daarna wel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen