Go Ahead slaat slag en plukt Van der Venne weg bij Oss

26 april 2018, 17:05

Go Ahead Eagles heeft het vizier al gericht op het komende seizoen en heeft donderdag een nieuwe aanwinst gepresenteerd. Het gaat om de 25-jarige Richard van der Venne, die een goed seizoen heeft gekend bij FC Oss. De aanvallende middenvelder heeft voor twee jaar plus een optie voor een extra seizoen getekend in Deventer.

Van der Venne baarde dit seizoen opzien met zijn scorend vermogen. Hij staat al op dertien treffers. "Ik heb er dit seizoen inderdaad een paar mogen maken", zegt hij op de website van zijn nieuwe werkgever. "Ik voel me nu echt klaar voor een volgende stap. Go Ahead Eagles was meteen concreet, net als een andere club. Dan ga je je verdiepen, kijk je iets verder dan de eerste indrukken die je al had van de club, zoals het mooie en volle stadion, waar ik in februari nog speelde met Oss."

Van der Venne weet wat zijn kwaliteiten zijn en denkt dat hij goed past bij Go Ahead. "Ik heb een goed overzicht, een neusje voor de goal én voor mijn teamgenoten. Ja, ik ben zeker een teamplayer. Maar natuurlijk is alles voor verbetering vatbaar. Ik heb met de nieuwe trainer gesproken en die heeft een helder plan over speelwijze en individuele ontwikkeling. Dat is belangrijk voor mij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen