Benteke vreest WK te moeten missen: "Ik verdien een selectie"

26 april 2018, 16:50

Het is een understatement dat Christian Benteke aan een matig seizoen bezig is bij Crystal Palace, dat lange tijd in degradatienood verkeerde maar nu aan de veilige kant van de streep staat. De Belgische spits, die pas twee keer heeft gescoord, beseft dat zijn WK-selectie op de tocht is komen te staan.

"In het verleden had ik aan één kans genoeg om te scoren. Dit seizoen word ik meer betrokken in het spel. Ik werk harder, maar ik word niet beloond", zegt Benteke tegen Sky Sports. Onlangs werd hij al buiten de selectie van de Belgische ploeg gelaten. "Ik wist dat het lastig zou worden. Ik word beoordeeld op mijn statistieken, niet op mijn prestaties tijdens de wedstrijden."

Toch hoopt hij dat hij opgeroepen wordt voor het WK. "Als ik naar mijn positie kijk, zie ik nog jongens die niet in topvorm zijn. Ik denk dat ik een selectie verdien. Het zou pijn doen om het WK te moeten missen, maar voor mij is dat niet het einde van de wereld. Ik denk dat mijn familie en mijn vrienden het erger zouden vinden dan ik."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen