Spoorboekje: vooruitblik Eredivisie, Hoffenheim gaat voor CL

27 april 2018, 07:00   Bijgewerkt: 26 april 2018, 16:12

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 27 april.

Nieuws

Eredivisie staat niet stil

Terwijl heel het land Koningsdag viert, bereiden de Eredivisie-clubs zich voor op de een-na-laatste speelronde van de competitie. Het ene team heeft donderdag zijn doelstelling en het daarbij behorende strijdplan bekendgemaakt, het andere team zal dat vrijdag of zaterdag doen.

Wedstrijden

Hoffenheim - Hannover 96 (20.30 uur)

Naast Bayern München zijn ook Schalke 04 en Borussia Dortmund bijna zeker van een Champions League-ticket. Maar wie wordt het vierde Duitse team dat zich plaatst voor het miljoenenbal? Eén van de kandidaten is Hoffenheim, dat de komende drie wedstrijden Bayer Leverkusen (twee punten meer) op de ranglijst moet passeren. Tegen Hannover 96 mag het team van trainer Julian Nagelsmann geen fout maken.

Levante - Sevilla (21.00 uur)

Voor Sevilla zit het seizoen er nog niet op. In de laatste vijf wedstrijden zal de club uit Zuid-Spanje de zevende plaats moeten consolideren om ook volgend seizoen Europees voetbal te spelen. Concurrenten Getafe en Girona hijgen in de nek van Sevilla, dat wel een wedstrijd minder gespeeld heeft. Op bezoek bij Levante kan de Champions League-verrassing heel goede zaken doen.

Voetbal op tv

20.25 uur: Hoffenheim – Hannover 96, FOX Sports 2 - live verslag van Bundesliga-duel

20.30 uur: Voetbal Inside, RTL 7 - voetbaltalkshow

20.40 uur: Fulham – Sunderland, Ziggo Select - live verslag van Championship-duel

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen