Zweedse voetbalbond schept duidelijkheid: Zlatan niet naar WK

26 april 2018, 15:26

Zlatan Ibrahimovic is de komende zomer niet op het WK in Rusland te bewonderen. De 36-jarige spits hintte de afgelopen tijd naar een spectaculaire rentree in de nationale ploeg van Zweden, maar de superster zal de daad niet bij het woord voegen. De Zweedse voetbalbond (SvFF) heeft donderdag aan alle speculaties een einde gemaakt.

Namens de voetbalbond vertelt technisch directeur Lars Richt dat een terugkeer er niet in zit. "Ik heb Zlatan dinsdag gesproken. Hij heeft aangekondigd dat hij zijn beslissing wat betreft het nationale team niet heeft veranderd. Het blijft bij nee", luidt het korte, maar duidelijke statement.

Na het EK in Frankrijk nam Ibrahimovic afscheid van het Zweedse nationale team. Een comeback leek echter in de maak, want in verschillende media liet de spits van LA Galaxy weten naar het eindtoernooi in Rusland te willen. "Een WK zonder mij, zou geen WK zijn", zei Ibrahimovic onlangs. Al snel reageerde bondscoach Janne Andersson, die vertelde [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/331841/zweedse-bondscoach-weet-nog-niets-van-comeback-zlatan/,_blank,niets] van de Zweedse topspits te hebben vernomen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen