ADO hoopt plek te stijgen: "De gekste dingen kunnen gebeuren"

26 april 2018, 15:08

In eigen hand heeft ADO Den Haag het niet, maar de club uit de residentiestad heeft een reële kans om zich te plaatsen voor de play-offs om Europees voetbal. De Hagenaren zullen in de laatste twee speelrondes minstens een plek moeten stijgen om een ticket te bemachten. Trainer Alfons Groenendijk beseft wat op het spel staar.

"Ik hoop niet dat het de laatste thuiswedstrijd is", doelt Groenendijk tegenover het televisiekanaal van ADO op een mogelijk tweeluik in de (halve) finale van de play-offs. De trainer zegt dat de kans 'zeker aanwezig' is dat zijn ploeg een ticket voor de nacompetitie verovert. "In de laatste twee speelrondes kunnen de gekste dingen gebeuren, ook qua uitslagen op de andere velden. We moeten zelf tegen PSV zorgen dat we een resultaat halen. Voor de laatste wedstrijd tegen Roda JC geldt hetzelfde."

De situatie is als volgt: ADO (43 punten) staat negende en kan op de ranglijst nog PEC Zwolle (44), Vitesse (45) en sc Heerenveen (46) passeren. De achtste plaats geeft recht op een plek in de play-offs. Zondag treft het team van Groenendijk voor eigen publiek landskampioen PSV. Een week later is degradatiekandidaat Roda JC in Kerkrade de tegenstander.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen