Feyenoord gaat rouleren in laatste twee wedstrijden

26 april 2018, 14:43   Bijgewerkt: 26 april 2018, 14:50

Voor Feyenoord staat dit seizoen niets meer op het spel. De Rotterdammers wonnen het afgelopen weekend het  bekertoernooi en kunnen in de competitie geen plek meer stijgen of zakken. Dat geeft trainer Giovanni van Bronckhorst de mogelijkheid om ook spelers aan het werk te zien die gewoonlijk wat minder speeltijd krijgen.

De coach van de Rotterdammers gaat zondag tegen Sparta Rotterdam en volgende week op bezoek bij sc Heerenveen wisselingen doorvoeren in zijn elftal. "Dat heb ik voor de bekerfinale tegen Willem II al gedaan en dat wil ik in de laatste twee competitieduels ook gaan doen", geeft hij aan op de persconferentie in aanloop naar de stadsderby.

In de vorige competitiewedstrijd tegen Willem II (1-5) winst kregen spelers als Dylan Vente, Eric Botteghin, Tyrell Malacia en Emil Hansson speeltijd van de Feyenoord-coach. Onduidelijk is of Van Bronckhorst jeugdspelers zal inzetten tegen Sparta en Heerenveen. "Dat zou kunnen, maar je moet niet alleen aan die spelers denken. Je moet aan de gehele selectie denken, daar vallen zij ook onder."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen