Bruns helpt Twente niet: "Als ze degraderen, dan is dat zo"

26 april 2018, 13:25

Zit het zondag tegen, dan valt in Arnhem het doek voor FC Twente. De Enschedeërs zullen zelf minimaal moeten gelijkspelen én moeten daarnaast hopen op gunstige uitslagen op andere velden. Vitesse-middenvelder Thomas Bruns, die zijn jeugdopleiding genoot bij Twente, is in elk geval niet van plan zijn oude club te matsen.

In gesprek met Omroep Gelderland vertelt Bruns dat hij geen speciaal gevoel bij Twente heeft. "Als ze degraderen, dan is dat zo. Voetbal is voetbal", luidt het oordeel van de middenvelder. "Wij hebben de punten ook hard nodig voor de play-offs die bij een overwinning voor ons wel zeker zijn."

Bruns (26) brak niet door bij Twente en lanceerde zijn carrière bij aartsrivaal Heracles Almelo. De Heraclieden kunnen nog een belangrijke rol in de degradatiestrijd spelen. Zij nemen het in de laatste speelronde op tegen Sparta Rotterdam, een concurrent van Twente. "Ik denk dat supporters van Heracles wel blij zijn als Twente degradeert. Het is hetzelfde als hier bij Vitesse - NEC. Maar eerlijk gezegd verwacht ik dat Heracles er nog alles aan gaat doen. Ze zullen links of rechtsom niet gaan matsen. Ik geloof dat niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen