Samenspel met Salah 'feest' voor Wijnaldum en Van Dijk

26 april 2018, 10:29

Door zijn ongelooflijke prestaties in de Premier League en Champions League wordt Mohamed Salah dit seizoen in één adem met Cristiano Ronaldo en Lionel Messi genoemd. Georginio Wijnaldum en Virgil van Dijk, teamgenoten van Salah bij Liverpool, genieten van het samenspel met de Egyptische aanvaller.

Maandag werd Salah verkozen tot beste speler van de Premier League. Een dag later was de sterspeler van Liverpool in de halve finale van de Champions League goed voor twee doelpunten en twee assists tegen AS Roma ([a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/331950/salah-show-brengt-liverpool-op-rand-finale-champions-league/,_blank,5-2]). "Als je ziet wat hij kan in het veld, in wedstrijden op het allerhoogste niveau. Het is eigenlijk niet normaal. Hij doet het gewoon. Daarnaast werkt hij hard en is hij een uitstekende persoonlijkheid", vertelt Van Dijk aan De Telegraaf.

Wijnaldum sluit zich helemaal aan bij de woorden van zijn landgenoot. "Je bent in de wedstrijd en je denkt: ik moet hem zoveel mogelijk voeden. Hij is de man in vorm, hij moet zoveel mogelijk de bal hebben. Daarvoor moeten anderen in ons team, ook ik, alles over hebben. Wij moeten de ruimte creëren voor Mo. Dat lukt ook. En dan doet hij z'n ding. Het is een feest om met hem te spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen