Drommel strijdbaar: "Alleen kans als we er met z'n allen op knallen"

26 april 2018, 09:00

Nu of nooit, de dood of de gladiolen, do or die: het zijn leuzen die deze week vaak vallen in Enschede. Om een kans te maken degradatie af te wenden móet FC Twente zondag op bezoek bij Vitesse minstens een punt pakken. Doelman Joël Drommel gaat goed met de omstandigheden om, maar weet wat er op het spel staat.

De 21-jarige keeper vertelt aan Tubantia dat in de spelersgroep het besef heerst dat het heel moeilijk gaat worden. "Maar het kan nog steeds. We moeten dan wel met dezelfde instelling spelen als tegen PEC. Dus met schijt aan de tegenstander, niet teruglopen, maar druk zetten, duels winnen. We hebben alleen kans als we er met z'n allen op knallen. We zullen het zelf moeten afdwingen."

Als doelman vervult Drommel een belangrijke rol bij Twente. Last van de druk die op zijn schouders rust, heeft hij echter niet. "Ik slaap deze week ook prima. Als ik thuis ben, kan ik me prima afsluiten. Ik draai het ook om: ik ben een jonge keeper die bij een geweldige club onder de lat staat. Daar kan ik allemaal maar van genieten."

Dat Twente veel media-aandacht krijgt, is logisch volgens de sluitpost. "Als de grootste club van het oosten en de vierde club van Nederland laatste staat, wil iedereen alles van je weten. Je moet het ook maar positief zien: het feit dat er zoveel journalisten zijn, is een teken dat deze club er toe doet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen