Rijkaard verdedigt Ten Hag: "Op een moeilijk moment ingestapt"

26 april 2018, 08:32   Bijgewerkt: 26 april 2018, 08:37

Onder Erik ten Hag slaagde Ajax er in de tweede seizoenshelft niet in om het PSV écht lastig te maken in de strijd om het kampioenschap. Dat kwam de 48-jarige coach op de nodige kritiek te staan, al is niet iedereen het eens met de kritische geluiden. Frank Rijkaard meent dat Ten Hag simpelweg wat meer tijd nodig heeft.

Bij de onthulling van het logo van de Johan Cruijff ArenA, besprak Rijkaard kort Ajax' huidige situatie. "Ik vind dat Ajax verplicht is om Erik ten Hag in elk geval de kans te geven te doen wat hij met Ajax wil doen, want hij is natuurlijk op een moeilijk moment ingestapt. Dat moeten we niet vergeten. Erik verdient dat en ik hoop dat hij het gaat waarmaken. Dat is goed voor de club Ajax en de rust", citeert De Telegraaf hem.

Rijkaard gaf anderhalf jaar geleden al aan een punt te hebben gezet achter zijn trainersloopbaan. Op die woorden komt hij niet terug. "Of ik zelf ambities heb? Nee, ik doe alleen mee aan kroegpraat. Jullie gaan me niet terugzien. Alleen nu", besluit de oud-topvoetballer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen