Zidane waakt na zege in München voor 'Juve-scenario'

26 april 2018, 09:02

Real Madrid zette woensdagavond een grote stap richting de finale van de Champions League door in Zuid-Duitsland met 1-2 te winnen van Bayern München. Zinédine Zidane is er echter nog niet gerust op. De trainer van de Madrilenen zegt te hebben geleerd van wat er in de return van de vorige ronde gebeurde.

Toen speelde tegenstander Juventus bijna het onmogelijke klaar: terugkomen van een 3-0 nederlaag. Door een laat doelpunt van Cristiano Ronaldo eindigde de returnwedstrijd in 3-1 en voorkwam Real Madrid een enorme stunt van de Italianen. Zidane is niet van plan het over een week in het eigen Santiago Bernabéu weer zo spannend te maken. "We zullen moeten vechten", blikt de Franse trainer vooruit. "We zijn blij met het resultaat, maar we weten dat de return zwaar wordt en nog niets beslist is."

Bayern München zal in de return moeten winnen én minstens twee goals moeten maken om het resultaat van de heenwedstrijd ongedaan te maken. "Na wat er tegen Juventus is gebeurd, weten we dat er bepaalde dingen moeten veranderen. Doen we dat niet, dan zoeken we de problemen op", besluit Zidane.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen