Heynckes is positief gestemd over de blessure van Robben

Heynckes is positief gestemd over de blessure van Robben

25 april 2018 – Jupp Heynckes denkt dat de blessure van Arjen Robben meevalt. De speler zelf wilde na afloop van Bayern München - Real Madrid (1-2) niets kwijt. Hij vertrok rap uit de Allianz Arena. Robben moest zich al na acht minuten laten vervangen."De blessure ziet er niet zo slecht uit", zei Heynckes na afloop. Ook over Jerome Boateng - hij raakte ook geblesseerd - is de trainer van Bayern positief gestemd. Of het duo en Javi Martinez, die duizelig naar de kant ging, de return halen, vindt Heynckes te vroeg om te voorspellen.

"We willen niet speculeren, we zullen naar het onderzoek van morgen (donderdag, red.) moeten kijken", aldus Heynckes. Robben zelf was kort van stof. "Afwachten morgen", zei hij volgens BILD, waarna de oud-international van het Nederlands elftal in het bijzijn van zijn familie vertrok.

De blessures hadden zichtbaar consequenties voor het spel van Bayern. Telkens liep de aanval over Franck Ribery. Desondanks kreeg de kampioen van Duitsland voldoende kansen om te scoren. "Als het gevolg van de blessures kwamen we moeilijk in ons spel", analyseert Heynckes. "De mogelijkheden die we hadden, hebben we niet benut."

Dinsdag speelt Bayern de return in Madrid. "We moeten proberen het om te draaien. We zijn dat verplicht. Aan het einde worden de knikkers verdeeld."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 24 maart 2019

  2. zaterdag 23 maart 2019

  3. vrijdag 22 maart 2019