Ajax
0 – 0
SC Heerenveen

Reiziger duidelijk: "Laat Fortuna maar lekker promoveren"

Reiziger duidelijk: "Laat Fortuna maar lekker promoveren"

25 april 2018 – Wat Michael Reiziger betreft promoveert Fortuna Sittard naar de Eredivisie. De trainer van Jong Ajax hoopt natuurlijk op de titel voor de Amsterdammers, maar een beloftenteam mag niet promoveren. Fortuna strijdt met NEC om het felbegeerde ticket voor directe promotie.De climax volgt zaterdag. Aan de vooravond staat Jong Ajax bovenaan, gevolgd door Fortuna Sittard. Zij hebben alles in eigen hand, NEC moet hopen op een misstap van Fortuna. "Sinds twee weken ben ik helemaal voor één club", zegt Reiziger tegen De Telegraaf.

Jong Ajax speelde vorige week de wedstrijd tegen NEC opnieuw. Omdat Ajacied Teun Bijleveld eerder niet speelgerechtigd was, kreeg NEC de kans om hun titelrace nieuw leven in te blazen. Maar ook de herkansing liep verkeerd af.

Reiziger: "Bestuurlijk kon ik begrijpen dat NEC de wedstrijd tegen ons overgespeeld wilde hebben. Het was hun laatste kans en die wilden ze pakken. Maar op sportief gebied vond ik het minder. Zeker door de teksten van de NEC'ers daarna. Dus laat Fortuna maar lekker promoveren."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 20 januari 2019

  2. zaterdag 19 januari 2019