De Graafschap
4 – 1
Fortuna Sittard
FC Emmen
0 – 2
PSV

Wenger over timing van zijn vertrek: "Niet echt mijn beslissing"

Wenger over timing van zijn vertrek: "Niet echt mijn beslissing"

25 april 2018 – In tegenstelling tot eerdere berichten heeft Arsene Wenger aangegeven dat zijn afscheid bij Arsenal niet echt zijn beslissing was. In aanloop naar het duel met Atlético Madrid in de Europa keek de coach terug op de keuze om na dit seizoen met de club uit elkaar te gaan. Met name de timing was 'niet echt zijn beslissing', wat vermoedelijk betekende dat hij nog wel een jaar had willen volmaken.Dat schrijft de BBC. Toch vertrekt de coach na dit seizoen bij Arsenal. Als hij wordt gevraagd naar zijn opvolger, denkt de Fransman aan Luis Enrique. "Ik wil de keuze niet beïnvloeden, maar ik heb een hoge pet op van Enrique", aldus Wenger, die ook nog even vooruit keek op de halve finale met Atlético van de Europa League.

"Of het winnen van de Europa League een perfect afscheid is? Dat weet ik niet. Ik wil het gewoon zo goed mogelijk doen", sprak de trainer, die een jaar voor zijn contract afloopt vertrekt. "Deze spelersgroep verdient iets speciaals en iets bereiken wil ik dan ook voor hen doen."

Naast de voormalig trainer van FC Barcelona, worden ook onder andere Patrick Vieira, Thomas Tuchel, Joach Löw en Leonardo Jardim worden nadrukkelijk genoemd als de nieuwe manager van Arsenal.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 20 januari 2019

  2. zaterdag 19 januari 2019