Heracles Almelo neemt zondag afscheid van vertrokken spelers

25 april 2018, 13:50

Heracles Almelo gaat in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen FC Utrecht, waarin het bovendien het 115-jarige jubileum viert, afscheid nemen van een flink aantal mensen. De al vertrokken Joey Pelupessy, Samuel Armenteros en Justin Hoogma zwaaien af, hetzelfde geldt voor Nico-Jan Hoogma. Ook is er ruimte voor de mensen die na dit seizoen pas vertrekken.

Alle drie de spelers komen, van respectievelijk Shieffield Wednesday, Portland Timbers en TSG 1899 Hoffenheim, aanstaande zondag over naar Almelo. In de rust neemt de club afscheid van het drietal, evenals van Hoogma sr. die naar de KNVB overstapte als technisch directeur. Ook oud-speler Everton Ramos da Silva is aanwezig.

Na de wedstrijd neemt de club bovendien afscheid van alle betrokkenen die nu nog wel onder contract staan bij Heracles, maar na dit seizoen niet meer. Dat geldt voor trainer John Stegeman, assistent Rob Alflen en spelers Bram Castro, Paul Gladon, Jaroslav Navratil, Renze Fij, Roland Baas, Gor Agbaljan en Kai Huisman.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen