Hofland verwacht geen cadeautjes van PSV en heeft geen stress

25 april 2018, 10:43

Kevin Hofland verwacht komende zaterdag geen cadeautjes in eigen huis tegen Jong PSV, de club waar hij tot voor zijn dienstverband bij Fortuna Sittard aan het werk was. Met zijn ploeg kan de oefenmeester promotie naar de Eredivisie afdwingen, maar makkelijk wordt dat niet. "Er worden geen cadeautjes uitgedeeld", beseft hij.

In het Eindhovens Dagblad kijkt hij vooruit naar de wedstrijd met de Eindhovenaren, waar hij tot begin dit jaar werkte. "We zullen een goed niveau moeten halen om Jong PSV te kloppen, met welk elftal ze ook spelen. Voor ons is het vooral van belang dat we zelf alles brengen om deze wedstrijd het resultaat te halen dat we nodig hebben."

Zorgen maken of in de stress schieten doet Hofland onder de belangen zeker niet. "Als speler heb ik ook wel eens in situaties gezeten waarin er behoorlijk wat op het spel stond", legt hij uit. Contact met Toon Gerbrands om hulp te vragen bij het managen van kampioensstress, is er dan ook niet geweest. Hofland: "We zijn hier nuchter en hoeven er niemand bij te betrekken. De mentaliteit in Sittard is er sowieso al een van 'eerst zien, dan geloven'. Ik geloof dat het wel goed zit met het vertrouwen, maar we doen hier echt geen rare dingen voor er daadwerkelijk iets is bereikt."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen