Telstar achter Van der Vaart aan, ditmaal bloedserieus

Telstar achter Van der Vaart aan, ditmaal bloedserieus

25 april 2018 – Telstar gaat een serieuze gooi doen om Rafael van der Vaart naar Velsen te halen. Als het aan trainer Mike Snoei en technisch directeur Piet Buter ligt, wordt er echt een poging gedaan om de oud-international naar de Jupiler League te krijgen. De eerste lijntjes liggen uit."Ik weet dat Piet er alles aan gaat doen", vertelt Snoei tegenover Voetbal International. "Hij vindt het vast niet leuk dat ik dit al verklap, maar ik meen het. Rafael moet hier zijn loopbaan afsluiten. Hij komt hier uit de buurt, Piet heeft al met zijn vader Ramon gesproken. Die komt van De Kennemers en rijdt op de fiets naar Telstar."

Het betreft dus géén grap: Telstar wil serieus een poging wagen. "Ik zie een mooie rol voor hem. Als een spelverdeler. Hij krijgt een stuk verantwoordelijkheid en geloof mij nou, de ontwikkeling van die jonge gasten gaat een stuk sneller met Van der Vaart tussen hen in", aldus Snoei. "Ik ben ervan overtuigd dat Rafael ook gewoon nog lekker wil voetballen, in de regio waar het begonnen is."

Eerder al was er een publiciteitsstunt van Telstar, toen VdV in een interview met Helden had gezegd lang door te willen spelen, 'wellicht bij Telstar'. Komende zomer loopt het contract van de inmiddels 35-jarige middenvelder bij FC Midtjylland af.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 17 oktober 2018

  2. dinsdag 16 oktober 2018