Gisteren gemist: Liverpool wervelt, Kraay per direct vertrokken

25 april 2018, 00:30   Bijgewerkt: 24 april 2018, 23:56

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 24 april.

Salah-show brengt Liverpool op rand finale Champions League

Liverpool heeft dinsdagavond aan de hand van Mohamed Salah een ruime zege geboekt in de halve finale van de Champions League op AS Roma: 5-2. Het leek een enorme afstraffing te gaan worden voor de Italianen, maar dankzij late treffers van Edin Dzeko en invaller Diego Perotti mag Roma nog hopen op de finale.

Kraay stapt per direct op als trainer van FC Lienden

Hans Kraay is per direct opgestapt als trainer van FC Lienden. Hij botste na het verloren duel van zaterdag met Excelsior Maassluis (0-1) met enkele sponsoren, die al jaren betrokken zijn bij de tweede divisionist. Het vertrek is opmerkelijk, omdat Kraay begin dit jaar zijn contract verlengde en ook volgend seizoen aan het roer zou staan.

Panathinaikos drie seizoenen verbannen uit Europa

Panathinaikos is de komende drie seizoenen niet welkom in het Europese voetbal. De Griekse topclub mag niet deelnemen aan de Champions League en de Europa League, omdat de financiën niet op orde zijn. Dat meldt de UEFA dinsdag via de officiële kanalen.

Ajax Vrouwen kloppen PSV, FC Twente komt met schrik vrij

De Ajax Vrouwen blijven in het juiste spoor voor titelprolongatie. De Amsterdammers kwamen dinsdagavond twee keer op achterstand tegen PSV, maar wonnen uiteindelijk met 2-6. Naaste belager FC Twente klopt met moeite sc Heerenveen (2-1).

Courtois is beschuldigingen zat en sleept Wilmots voor rechter

Thibaut Courtois heeft een strafklacht ingediend tegen Marc Wilmots, de voormalige bondscoach van België. Courtois en zijn vader pruimen beschuldigingen van Wilmots niet. Volgens de coach was vader Courtois de mol tijdens het EK 2016.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen