De Graafschap
4 – 1
Fortuna Sittard
FC Emmen
0 – 2
PSV

Klopp heeft dubbel gevoel en vreest voor Chamberlain

Klopp heeft dubbel gevoel en vreest voor Chamberlain

24 april 2018 – Jürgen Klopp houdt een gemengd gevoel over aan de overwinning van Liverpool op AS Roma (5-2) in de halve finale van de Champions League. Door de twee late doelpunten van de Romeinen biedt de return in Italië perspectief voor Roma. Klopp vreest ook voor een zware blessure voor Alex Oxlade-Chamberlain."We maken vijf doelpunten en hadden meer kunnen scoren. Dat is allemaal positief, maar zo voelt dat op dit moment niet", zegt Klopp tegen BT Sport. "Omdat Roma twee keer scoorde. Maar morgen (woensdag, red.) zal ik echt het goede deel van ons spel zien."

Liverpool wervelde tachtig minuten lang tegen Roma. "Defensief hebben we één fout gemaakt. De penalty die we tegen kregen was geen penalty, maar zo is het nu eenmaal. We waren blijer geweest met 5-0 of 5-1, maar ook 5-2 is een fantastisch resultaat."

Oxlade-Chamberlain
Klopp zag Oxlade-Chamberlain vroeg in de wedstrijd uitvallen. "Waarschijnlijk is het een hele ernstige blessure", vreest de Duitse manager. "Dat is slecht nieuws voor ons. Het team wordt op dit moment niet groter, dus we moeten in de volgende wedstrijden creatief zijn."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 20 januari 2019

  2. zaterdag 19 januari 2019