Bouma en Lucius prijzen de ontwikkeling van Van Dijk

24 april 2018, 14:28

Voormalig PSV'ers Wilfred Bouma en Theo Lucius zijn onder de indruk van de ontwikkelingen van Nederlander Virgil van Dijk. Het duo vindt de Nederlandse centrale verdediger bijzonder belangrijk voor Liverpool, de ploeg waar hij afgelopen winter aansloot.

"Van Dijk is nu al onmisbaar geworden voor Liverpool", vindt Bouma tegenover Omroep Brabant. "Hij heeft zich uitstekend ontwikkeld en is in korte tijd uitgegroeid tot een van de beste verdedigers van Nederland." Lucius sluit zich aan bij die woorden. "Hij is natuurlijk niet voor niets aanvoerder van het Nederlands elftal. Hij is snel en heeft een goede uitstraling, de ideale moderne verdediger waar Liverpool nog jaren op kan voortborduren."

Volgens hen gaat Van Dijk ook een belangrijke rol spelen in de ontmoeting met AS Roma. De Engelsen zijn favoriet: "Zij hebben gewoon kwalitatief een beter team", aldus Lucius. Bouma kan zich daarin vinden: "Die Italianen kunnen goed verdedigen en hebben veel vertrouwen nadat ze FC Barcelona uit het toernooi knikkerde. Maar ik verwacht toch dat Liverpool doorgaat."

Lees ook: Virgil van Dijk: overtuigd van zichzelf

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen