'Italiaanse voetbalbond stelt Ancelotti het bondscoachschap voor'

24 april 2018, 09:56

Carlo Ancelotti heeft een voorstel gekregen om de nieuwe bondscoach van Italië te worden. De voormalig coach van onder andere AC Milan, Chelsea, Real Madrid en Bayern München heeft maandagavond lang gesproken met Roberto Fabbricini en Alessandro Costacurta, de beleidsbepalers bij de voetbalbond (FIGC).

Dat meldt Sky Italia althans. Vermoedelijk zal hem een contract zijn aangeboden voor twee jaar. Onduidelijk is nog of Ancelotti ingaat op het voorstel, dat een stuk minder lucratief is dan zijn laatste verbintenis bij Bayern München.

Sinds het ontslag van Gian Piero Ventura – die zich met Squadra Azzurra niet plaatste voor het WK in Rusland – is er nog geen nieuwe trainer aangesteld. Luigi Di Biagio werd daarom benoemd tot interim-coach, die zelfs Gianluigi Buffon uit zijn pensioen riep. Eerder vielen al de naam van [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/329063/ranieri-zou-job-bij-nantes-opgeven-voor-bondscoachschap-italie/,_blank,Claudio Ranieri], Antonio Conte en Roberto Mancini als het gaat om de nieuwe bondscoach van Italië.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen