Spoorboekje: Bayern - Real laatste CL-duel van Kuipers?

Spoorboekje: Bayern - Real laatste CL-duel van Kuipers?

25 april 2018 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 25 april.

Specials

Een mooi, maar niet het mooiste Champions League-afscheid voor Kuipers
Als Björn Kuipers (45), zoals aangekondigd, inderdaad na dit seizoen het voor gezien houdt, dan wordt de heerlijke halve finale tussen Real Madrid en Bayern München zijn allerlaatste wedstrijd in het miljardenbal. Een prachtig afscheid, maar niet op het podium waar hij dat het liefst had gedaan. Een tweede finale, op 26 mei 2018 in Kiev, was ongetwijfeld het droomafscheid in de CL.

Wedstrijden

Bayern München - Real Madrid (20.45)
Een finale-waardig affiche staat woensdagavond op het programma in München. Haalt Jupp Heynckes tijdens zijn vierde Champions League-deelname zijn vierde finale of stoot De Koninklijke voor het derde jaar op rij (en vierde in vijf seizoenen) door naar de eindstrijd? Voor beide moet de basis vanavond worden gelegd in een heerlijk onderonsje, dat vorig seizoen de kwartfinale was en in 2014 nog de halve finale.


La Fiorita - Tre Penne (20.45 uur)
Aangezien de kans bijzonder groot is dat we veel Nederlandse clubs in de voorrondes van de Europa League krijgen, is het ook best goed om over de grenzen te kijken naar de kleine clubs die we kunnen gaan treffen. In San Marino staat de bekerfinale op het programma, tussen La Fiorita en Tre Penne: in de competitie concurrenten van Folgore, de club die FC Utrecht bijna trof vorig jaar in de voorronde van de EL.

Voetbal op tv

20.00 uur: Bayern München - Real Madrid, Veronica - live verslag Champions League-duel, met voor- en nabeschouwing

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 17 oktober 2018

  2. dinsdag 16 oktober 2018