RvC-lid Blind zou de komst van Van Gaal bij Ajax toejuichen

24 april 2018, 07:37

Volgens Danny Blind zou het goed zijn als Louis van Gaal zich weer met Ajax gaat bemoeien. Het pas aangetreden lid van de Raad van Commissarissen is nog altijd vol lof over de man met wie hij eerder assistent-trainer was bij het Nederlands elftal. Ook is het zelfs nog mogelijk dat hij hem wederom gaat assisteren. "Ik heb die optie wel in alle eerlijkheid bij rvc-voorzitter Leo van Wijk neergelegd", aldus Blind.

Toch is het zeker geen uitgemaakte zaak dat wanneer Van Gaal ergens tekent, Blind ook daadwerkelijk meegaat. "Het is aan mij. Een land dat Louis mooi vindt, hoef ik niet mooi te vinden. En als ze de centen niet geven die ik wil, dan gaat het ook niet door. De kans dat het nog gebeurt, is klein", laat Blind weten in De Telegraaf.

Andersom kan het nieuwe rvc-lid zich wel goed indenken dat Van Gaal ooit nog aan het werk gaat bij Ajax. "Je weet hoe ik over Louis denk. En iedereen weet hoe Louis in elkaar steekt. Misschien is hij geen uitgelezen commissaris", denkt Blind. "De kwaliteiten van Louis zijn bekend en ik deel zijn filosofie. Er zit een directie en we gaan het met elkaar doen. We moeten kampioen worden volgend jaar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen