Cillessen gaat tijdens zijn vakantie de zaken op een rijtje zetten

23 april 2018, 08:35

Voor Jasper Cillessen smaakt de gewonnen bekerfinale met FC Barcelona naar meer. Tijdens zijn vakantie gaat de 29-jarige keeper nadenken over zijn toekomst. De 'bekerdoelman' vertolkte een hoofdrol, omdat hij voorassist verzorgde bij de 1-0 van Luis Suárez.

"De sfeer, spanning en grote belangen heb ik het liefst wekelijks", zegt Cillessen in De Telegraaf. "Na dit seizoen ga ik van mijn vakantie genieten en zal ik de zaken op een rijtje zetten. Hoe FC Barcelona erin staat, wat ik zelf wil en welke opties er zijn. Maar op dit moment ben ik daar niet mee bezig, want zondag hoop ik kampioen te worden."

Het verhaal van Cillessen is bekend. Hij moet Marc-André ter Stegen voor zich dulden. De Duitser is nóg beter. "Hij behoort tot de top drie beste keepers ter wereld en pakt wekelijks punten voor FC Barcelona. Dan is het lastig om in het elftal te komen. Ik kan in de wedstrijden die ik krijg alleen laten zien dat ik – zoals Luis Enrique zei – hier niet ben gekomen, omdat ik blond haar en blauwe ogen heb. Maar omdat ik wat kan."

Lees ook: Belangrijke rol Cillessen: "Het geeft een extra ontlading"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen