Vormer vertolkt hoofdrol in spektakelstuk tegen Standard

22 april 2018, 23:58   Bijgewerkt: 23 april 2018, 00:08

De 1-0 van Ruud Vormer voor Club Brugge tegen Standard Luik bleek de opmaat van een spektakelstuk. Het duel leverde geen winnaar op, maar wel acht doelpunten: 4-4.

Vormer eiste de hoofdrol voor zich op bij de 1-0 en 4-0 van de Belgische koploper. De openingstreffer nam de captain voor zijn eigen rekening. Met een gelukje kwam de bal voor zijn voeten en haalde hij de trekker over. Vormer was bij de tweede de aangever. Een puntgave assist leverde hij af op het hoofd van wesley Moraes.

Maar Standard herpakte zich. Edmilson Junior gaf met de 2-1 het startsein voor de inhaalrace. Club Brugge tekende nog wel voor de 3-1, via Abdoulay Diaby, maar werd de wederopstandig van Standard daarna compleet. Vóór het rustsignaal tekende Edmilson voor de volgende aansluitingstreffer. Standard rook in de tweede helft zijn kans en pakte die via Renaud Emond.

Diezelfde Emond veroorzaakte in de slotfase ook een strafschop. Diaby maakte geen fout en leek Club Brugge voor puntenverlies te behoeden, maar diep in blessuretijd viel de gelijkmaker. Een vrije trap viel voor de voeten van Duje Cop: 4-4.

In de Belgische titelstrijd heeft Club Brugge nog een royale voorsprong van zeven punten op Anderlecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen