Atlético speelt gelijk, Las Palmas is tweede degradant in Spanje

22 april 2018, 23:01   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Atlético Madrid gaat met een gelijkspel tegen Real Betis (0-0) op zak richting de halve finale van de Europa League tegen Arsenal. De remise betekent dat de strijd om de tweede plaats in La Liga spannend blijft en FC Barcelona in de eerstvolgende wedstrijd kampioen kan worden. In de Spaanse competitie werd zondag ook de tweede degradant bekend: Las Palmas.

Atlético Madrid - Real Betis 0-0

Met het oog op het Europese treffen van donderdag spaarde Diego Simeone enkele spelers. Antoine Griezmann, Diego Godin en Koke zaten op de bank. Hoewel de uitslag anders doet vermoeden, was het duel boeiend. Vooral de tweede helft was aantrekkelijk. Tegenstander Real Betis wilde hun vijfde plaats zo goed mogelijk verdedigen en zocht daarom na rust de aanval. Beide ploegen waren gevaarlijk, omdat Atlético ook ruimte kreeg. Maar doelpunten vielen er niet en kan Real Madrid Atlético tot op een punt naderen. Real Betis blijft vijfde, maar voelt de hete adem van Villarreal.

Las Palmas - Alavés 0-4

Las Palmas is na Malaga de tweede degradant uit de Primera Division. Op Grand Canaria geloofden ze niet meer in een wonder en werd zondag het vonnis in stijl geveld: 0-4. Zoals de zaken er nu voorstaan wordt het Deportivo la Coruña van Clarence Seedorf de derde degradant, want het verschil met de veilige plek zeventien is zes punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen