De Graafschap
4 – 1
Fortuna Sittard
FC Emmen
0 – 2
PSV

'Haperende' Van Persie twijfelt over zijn eigen toekomst

'Haperende' Van Persie twijfelt over zijn eigen toekomst

22 april 2018 – Robin van Persie heeft voor vraagtekens gezorgd over zijn toekomst. Met zijn uitspraken na afloop van de gewonnen bekerfinale met Feyenoord tegen AZ (0-3) zaait hij twijfel. Het lijkt onzeker of de 34-jarige Rotterdammer er nog een seizoen aan vastplakt, omdat het fysiek voor hem aanpoten is."Over een paar weken gaan we even zitten", zegt Van Persie bij FOX Sports. "In mijn hart blijf ik het liefst nog vijf jaar voetballen, maar op een gegeven moment moet je ook reëel zijn. Misschien is het voor de buitenwereld niet echt te zien, maar een gedeelte is ook een worsteling."

Fysiek wordt het allemaal minder bij Van Persie. "Soms hapert het wat. Dat heeft ook te maken met leeftijd, denk ik. Door de jaren heen heb ik ook een aantal tikken gehad. Ik wil het niet als excuus gebruiken, maar het is wel de realiteit dat een herstel langer duurt dan ik eigenlijk zou willen."

Van Persie beschikt over een contract tot eind volgend seizoen. "De aankomende weken gaan we kijken of Feyenoord het nog leuk vindt, en of ik het leuk vind." Dat Van Persie het spelletje nog niet verleerd is, bewees hij tegen AZ met zijn stift waarmee hij Feyenoord aan een 0-2 voorsprong hielp.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 20 januari 2019

  2. zaterdag 19 januari 2019