Van den Brom oordeelt: "Het was een totale mislukking"

22 april 2018, 21:30

Te weinig spelers van AZ haalden in de bekerfinale tegen Feyenoord hun niveau, is het oordeel van John van den Brom. De trainer en heel AZ hadden veel meer verwacht van de teleurstellende finale in De Kuip. "We kunnen zo veel beter, dat hebben we de laatste weken gezien", aldus Van den Brom.

De oefenmeester hoopte dat zijn ploeg ook dat niveau tegen Feyenoord op de mat kon leggen. "Als team hebben we niet gepresteerd, het was een totale mislukking", zegt Van den Brom tegen FOX Sports. "De nederlaag is terecht. Feyenoord heeft veel individuele kwaliteiten om zo'n wedstrijd te beslissen. We wisten dat van tevoren, en we hoopten daar een teamprestatie tegenover te kunnen zetten. Dat is niet gelukt."

Voor AZ is dat na een goed seizoen een fikse teleurstelling. "Het is wel een klap die we krijgen. We waren zo in goeden doen, speelden ook mooi en leuk. Hier hebben we veel tijd en energie in gestoken. De kans om bevestiging te krijgen in een wedstrijd als deze hebben we laten liggen, en dat is pijnlijk."

Lees ook: Van Bronckhorst: "Dit zijn de mooiste momenten als coach"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen