Zweedse bondscoach weet nog niets van comeback Zlatan

22 april 2018, 15:19

Een WK zonder Zlatan Ibrahimovic is geen WK. Dat is wat de Zweedse spits althans onlangs zei. Het is echter nog maar de vraag of de 36-jarige aanvaller van LA Galaxy de komende zomer op het eindtoernooi te bewonderen is. De Zweedse bondscoach, Janne Andersson, heeft in elk geval nog niets van de Ibrahimovic vernomen.

In gesprek met BILD zegt Andersson nog geen contact met Ibrahimovic te hebben gehad over een eventuele rentree. "Als hij zijn beslissing heeft gemaakt, dan mag hij me bellen en dan hebben we het erover", begint de keuzeheer. "Ik ben de bondscoach en ik maak de beslissingen. Op dit moment heb ik andere dingen te doen dan te denken aan 'Wat als..'."

Eerder liet Andersson doorschemeren dat de kans klein is dat Ibrahimovic wordt opgenomen in de WK-selectie. "Zlatan en een aantal anderen hebben na het EK in Frankrijk bedankt voor de nationale ploeg, dat respecteer ik. Waar de media over speculeren en wat Zlatan zelf zegt, daar kan ik me niet in vinden. We zijn eerder tot een overeenstemming gekomen en hij was erg duidelijk tegen me. Daar ben ik mee akkoord gegaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen