Spoorboekje: feest in Rotterdam, inhaalwedstrijd Jupiler League

Spoorboekje: feest in Rotterdam, inhaalwedstrijd Jupiler League

23 april 2018 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 23 april.

Nieuws

Huldiging Feyenoord
Met de bekerwinst heeft Giovanni van Bronckhorst weer een prijs toegevoegd aan zijn erelijst en dus is hij de eerste trainer in de geschiedenis van Feyenoord die vier (!) hoofdprijzen pakt. Dat feestje gaat niet alleen zondag, maar ook maandag flink gevierd worden. Vanaf 13.30 vindt er in De Kuip een huldiging plaats, omdat de Coolsingel wordt verbouwd - en ditmaal niet door de supporters.

Specials

Lofzang van ploeggenoten over Van Persie: "Kuyt van vorig jaar"
Hij had het minst aantal balcontacten van alle Feyenoorders op het veld in de eerste helft (20), maar creëerde daaruit wel drie grote kansen: Robin van Persie. De ervaren Feyenoorder was, ondanks dat hij 'slechts' ruim een uur meedeed, by far de meest besproken man op het veld. En terecht: met RVP terug in de selectie werd héél Feyenoord sterker. Een lofzang van zijn ploeggenoten na de bekerwinst.


Interviews bekerfinale
De 0-3 overwinning van Feyenoord op AZ geeft genoeg stof tot nabespreken. Wat is er aan de hand met AZ en topwedstrijden? Wie was de grootste uitblinker bij Feyenoord? En hoe hebben de hoofdrolspelers het duel beleefd en wat gebeurde er allemaal achter de schermen? Allemaal vragen waar maandag aandacht voor komt in onze specials: alles over de KNVB bekerwinst van Feyenoord, maar ook over het verlies van de Alkmaarders.

Wedstrijden

Chelsea - FC Barcelona (17.00 uur)
In de Champions League zijn Chelsea en FC Barcelona al uitgeschakeld, maar de beloftenteams van de clubs kunnen vandaag de prestigieuze Youth League wel winnen. Na de spectaculaire halve finale tegen Manchester City (5-4) moet Chelsea de volgende Engelse tegenstander worden die over de knie wordt gelegd. Bij het beloftenelftal van Londense club is er mogelijk een basisplaats voor oud-Ajacied Daishawn Redan.

FC Den Bosch – FC Emmen (20.00 uur)
Kunstgras biedt meestal de garantie dat een wedstrijd onder bepaalde omstandigheden doorgang kan vinden, maar dat gold vrijdag niet bij FC Den Bosch – FC Emmen. Het kunstgrasveld bevatte op meerdere plekken scheuren, waardoor het duel wordt afgelast. Vanavond wordt de wedstrijd alsnog gespeeld in De Vliert.

Athletic Bilbao – Levante (21.00 uur)
Om niet uit de Primera División te degraderen, zal Clarence Seedorf met Deportivo La Coruña de komende weken de nodige punten moeten pakken. Ondertussen moet de Nederlandse trainer hopen dat Levante, de nummer zeventien van de competitie, een aantal steekjes laat vallen. Boekt Levante vanavond een goed resultaat bij Athletic Bilbao, dan wordt degradatie ontlopen schier onmogelijk voor Deportivo La Coruña.

Voetbal op TV

16.55 uur: Chelsea – Barcelona, Ziggo Select, live verslag finale Youth League
20.00 uur: FC Den Bosch – FC Emmen, FOX Sports 1, live verslag van de Jupiler League-duel
20.30 uur: Voetbal Inside, RTL 7, voetbaltalkshow
20.50 uur: Everton – Newcastle United, Ziggo select, live verslag van Premier League-duel
22.00 uur: Natafelen, FOX Sports 1, voetbaltalkshow

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 17 oktober 2018

  2. dinsdag 16 oktober 2018