Blessure Rekik valt mee; verdediger hervat snel de training

22 april 2018, 14:24

Hertha BSC kan ook de laatste wedstrijden van het seizoen een beroep doen op Karim Rekik. De Nederlandse verdediger viel zaterdag tegen Eintracht Frankfurt (0-3 winst) vlak voor tijd uit met een teenblessure. Zijn trainer, Pál Dárdai, zegt zich echter geen zorgen te maken.

Rekik krijgt de komende dagen rust, maar in de loop van de week zal hij volgens de Hongaarse trainer de training hervatten. Ook Davie Selke viel in de gewonnen uitwedstrijd vlak voor tijd uit. Hij is er volgende week tegen Augsburg niet bij. Selke heeft een hersenschudding en een gekneusd jukbeen aan de wedstrijd overgehouden.

Hertha BSC heeft nog een kleine kans om zich te kwalificeren voor de voorronde van de Europa League, maar dan moet in de laatste drie speelrondes bijna alles meezitten. Zoals het nu lijkt, besluit de club van Rekik het seizoen met een keurige plek in de middenmoot. Na het duel met Augsburg gaat Hertha BSC, dat negende staat, nog op bezoek bij Hannover 96 en speelt de club een thuisduel met RB Leipzig.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen