El Ahmadi: "Kampioen worden is anders dan een beker winnen"

22 april 2018, 09:15

In de Eredivisie wilde het dit seizoen niet vlotten, maar Feyenoord kan zondag het seizoen redden door in de eigen Kuip de bekerfinale te winnen. Karim El Ahmadi verwacht een 'fifty-fifty-wedstrijd' in Rotterdam; er is volgens de middenvelder geen duidelijke favoriet aan te wijzen.

In de Eredivisie won Feyenoord dit seizoen beide ontmoetingen met AZ. "Maar een finale is een wedstrijd op zich", stelt El Ahmadi in gesprek met RTV Rijnmond. "We hebben AZ dit seizoen twee keer verslagen, maar ik denk dat een finale iets aparts is en dan andere krachten naar boven komen." Feyenoord won dit seizoen weliswaar twee keer van AZ, maar de club uit Alkmaar staat op de ranglijst één plek en acht punten voor op de Rotterdammers.

Vorig seizoen werd Feyenoord 's lands beste, dit seizoen kunnen de Rotterdammers het bekertoernooi winnen. "Een prijs is een prijs, maar kampioen worden is anders dan een beker winnen", vertelt El Ahmadi. De middenvelder stelt dat Feyenoord door het veroveren van de landstitel wat 'verwend' is geworden. "Een paar jaar terug won Feyenoord niet veel prijzen. Nu kan deze beker de vierde prijs in drie jaar tijd worden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen