Buitenland: Watford en Palace gelijk, puntenverlies Valencia

21 april 2018, 18:05   Bijgewerkt: 21 april 2018, 18:12

Watford en Crystal Palace kwamen zaterdag niet verder dan een gelijkspel. Vicarage Road werd negentig minuten lang niet gescoord waardoor het duel in 0-0 eindigde. Zo heeft Crystal Palace zich dus nog niet veilig weten te spelen in de Premier League.

Watford - Crystal Palace 0-0

Patrick van Aanholt begon bij Crytal Palace in de basis, terwijl Jairo Riedewald de hele wedstrijd op de bank bleef. Bij Watford geen Nederlandse inbreng, want Daryl Janmaat kreeg geen speeltijd. Voor Palace was een overwinning gewenst in de strijd tegen degradatie, maar de ploeg kwam niet tot scoren. Omdat ook Watford dat niet deed bleef het bij 0-0.

Watford staat door de remise op de twaalfde plek. Crystal Palace is de nummer vijftien met 35 punten, waardoor de ploeg nog niet officieel veilig is. Het verschil met nummer achttien Southampton bedraagt zes punten met nog drie wedstrijden te gaan.

Celta de Vigo - Valencia 1-1

Valencia dreigt de aansluiting met nummer drie Real Madrid kwijt te raken na het 1-1 gelijkspel tegen Celta de Vigo zaterdagavond. Het verschil tussen beide ploegen bedraagt nu twee punten, terwijl Real nog een wedstrijd minder heeft gespeeld. Na ongeveer een uur spelen kwam Valencia op voorsprong dankzij Santi Mina. Lang kon Valencia daar niet van genieten, want zo'n vier minuten later tekende Maximiliano Gomez voor de gelijkmaker. Dat bleek uiteindelijk ook de einstand.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen