Juventus speelt kraker in Serie A: "Het is beslissend voor Napoli"

21 april 2018, 14:16

In de Italiaanse Serie A staat er zondagavond een gigantische kraker op het menu: Juventus en Napoli nemen het in Turijn tegen elkaar op. De koploper heeft vier punten meer dan Napoli, waardoor Massimiliano Allegri weet dat de ploeg uit Napels zal moeten winnen.

Beide topclubs willen dolgraag kampioen worden en spelen dus een belangrijke wedstrijd in het kader van de titelstrijd. "Wij zijn in mentaal betere conditie dan Napoli", zegt Allegri in Italiaanse media. "Het is heel simpel. Morgen begint er een mini-competitie van vijf speelronden en wij beginnen het met vier punten voorsprong. Er zijn nog meer duels te spelen, maar uiteraard is dit een belangrijke wedstrijd. Het is echter nog niet beslissend."

De coach van Juventus vindt het duel dus niet beslissend voor zijn ploeg, maar wel voor Napoli. Die ploeg moet een achterstand van vier punten goedmaken. "Voor Napoli is het zeker beslissend, maar voor ons nog niet omdat wij een voorsprong van vier punten hebben. Het is ook maar gewoon een wedstrijd, dus wij zijn er rustig onder."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen