Hoe verwerkt Verbeek zijn ontslag? "Fietsen in het bos"

21 april 2018, 09:11   Bijgewerkt: 21 april 2018, 13:31

Het verblijf van Gertjan Verbeek bij FC Twente mondde uit in een grote teleurstelling. De droomkandidaat van de club slaagde er niet in om droomvoetbal te spelen met de Tukkers en werd eind maart ontslagen. Hij verwerkt het ontslag rustig en probeert weinig in de media te verschijnen.

De 55-jarige coach gaat bij De Telegraaf in op de vraag hoe hij zijn ontslag verwerkt. "Lekker fietsen in het bos met de kleine meid voorop. Voor dat soort dingen heb ik nu tijd", zegt hij tegen De Telegraaf. Desondanks heeft hij het nog moeilijk. "Ach, het is gewoon een teleurstelling. Het doet wat met je. Maar na verloop van tijd heelt alles. En het heeft ook zo zijn voordelen. De spanning is bijvoorbeeld weg. Ik volg FC Twente wel, maar het roept minder emotie op. Dat is ook weleens lekker." 

Bewust verschijnt Verbeek momenteel niet in praatprogramma's op tv. "Dat doe ik nu even bewust niet. Alles wat ik zeg, is olie op het vuur. Ik wil de mensen binnen de club vooral hun werk laten doen en hoop dat ze het nog redden om in de Eredivisie te blijven." Verbeek weet dat Twente op de rand van de afgrond is aangekomen. "Ze hebben nu de derde trainer dit seizoen voor de groep staan. Mochten ze het niet redden, wat ik echt niet hoop, dan zal er toch ook wel iets structureel mis zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen