VfL Wolfsburg na zwakke helft klaar tegen Mönchengladbach

20 april 2018, 22:26

VfL Wolfsburg heeft vrijdagavond in de strijd tegen degradatie geen bonuspunten gepakt tegen Borussia Mönchengladbach. Na de eerste helft was het duel voor Riechedly Bazoer en aanvoerder Paul Verhaegh al zo goed als gespeeld. Jeffrey Bruma (nog altijd niet helemaal fit) zag de afstraffing (3-0) aan vanaf de tribune.

Omdat zijn ploeggenoten het in de tweede helft wel dicht hielden, bleef de schade uiteindelijk beperkt en kwam er geen monsterscore. De forse achterstand, in de eerste helft opgedaan door een ferme knal van Lars Stindl, een koele poging van Raffael en een geniale vrije trap van Christoph Kramer, kon het overigens geen seconde meer repareren. Daardoor werd het na de rust uitzitten geblazen voor de supporters. 

Door de nieuwe verliespartij zal VfL Wolfsburg zaterdag met argusogen kijken naar de 'degradatie-topper' tussen Hamburger SV en SC Freiburg. Een ramp is de nederlaag nog niet, maar punten hadden Bazoer en Verhaegh bijzonder goed kunnen gebruiken. Voor Gladbach betekent de drie punter een voorlopige verzekering van plek acht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen