Wenger gesteund door Sir Alex Ferguson, Mourinho en anderen

20 april 2018, 19:08

Het aanstaande vertrek van Arsene Wenger heeft logischerwijs veel losgemaakt in Engeland. Vanuit alle hoeken komen er lovende woorden voor de huidige manager van Arsenal, die komende zomer na ruim twintig jaar afscheid neemt bij The Gunners.

"Hij is zonder twijfel een van de grootste manager in de historie van de Premier League", vond Sir Alex Ferguson, die als manager van Manchester United tot 2013 zijn collega was, tegenover de BBC. "Ik ben trots dat ik een rivaal, vriend en collega van hem mocht zijn."

Ook José Mourinho, met wie Wenger regelmatig overhoop lag, is immer lovend. "In het heetst van de strijd wordt er van alles gezegd. Verder zijn we gewoon vakbroeders, die weten wat we aan elkaar hebben. Aan Arsene hadden we veel: hij verdient waardering van ons allemaal", aldus de Portugees.

Volgens Ivan Gazidis, de bestuursvoorzitter van Arsenal, is het niet mogelijk om een vervanger voor de Franse manager te vinden, laat hij via de clubkanalen weten. "Dat moet je ook niet willen. We kunnen hoogstens een nieuw pad gaan bewandelen met de club. Maar Arsene vervangen is onmogelijk."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen