Sparta Rotterdam formeert nieuw scoutingsteam van vijf leden

20 april 2018, 17:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Sparta Rotterdam heeft de scoutingsstaf een flinke nieuwe impuls gegeven. Aad Andriessen, Ger Bruijs, Frank Franken, Adri van Tiggelen en René de Hoon treden per direct in dienst om de scouting op zich te nemen op Het Kasteel. "We zijn erg blij dat we weer een aantal mensen met groot Sparta-hart aan de club kunnen binden", aldus technisch manager Henk van Stee.

"Hiermee waarborgen we de toekomst en de identiteit van de club. De scouting en de jeugdopleiding zijn de levensaders van Sparta", vertelt Van Stee op de clubsite. Het vijftal gaat zich bemoeien met de invulling van het eerste en tweede elftal, ongeacht of dat in de Ere- of Eerste Divisie gaat zijn.

Dat doen ze overigens net alleen, laat Van Stee weten. "Uit de interne scouting zullen onder meer Dolf Roks, Geert-Arend Roorda, Nico Jalink, Nourdin Boukhari en Michel Breuer eveneens hun bijdrage leveren aan dat proces." Alle vijf hebben overigens een verleden bij Sparta. Hoewel dat volgens Van Stee wel een voordeel was, was kwaliteit de eerste vereiste tijdens de procedure.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen