Gisteren gemist: 'Sar' wil rust bij winnend Ajax, Seedorf baalt

20 april 2018, 00:30   Bijgewerkt: 19 april 2018, 23:58

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 19 april.

Van der Sar wil rust bij Ajax: "Erik blijft coach, ik directeur"

Edwin van der Sar wil de rust terugkrijgen binnen Ajax. Na veel onrust in de afgelopen dagen roept de algemeen directeur op om de rust terug te krijgen in Amsterdam. Volgens hem is er geen sprake van een vertrek van hemzelf ofwel trainer Erik ten Hag. Later op de avond [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/331735/ajax-overkomt-tegenslagen-en-legt-vvv-over-de-knie/,_blank,wonnen] de Amsterdammers in eigen huis van VVV-Venlo.

FC Groningen ook rekenkundig veilig na remise tegen FC Utrecht

FC Groningen heeft zich donderdagavond rekenkundig veilig gespeeld in de Eredivisie. Op bezoek in Utrecht ging het - net als het hele seizoen eigenlijk - niet eenvoudig, maar nadat het in de eerste helft meermaals werd gespaard door de thuisploeg, maakte Tom van Weert vanuit een penalty gelijk. Dat punt zorgt ervoor dat de noorderlingen ook mathematisch niet meer in te halen is door Roda JC.

Seedorf huilt om late goal Levante tegen Málaga, lacht om late goal Betis Sevilla tegen Las Palmas

Clarence Seedorf en Deportivo La Coruna hebben de goedmakende speelronde van concurrenten Levante en Las Palmas niet goed doorstaan in de Primera Division. In beide duels viel een doelpunt pas in de slotfase: voor Seedorf een keer de goede, maar ook een keer de verkeerde kant op. Vooral dat laatste zal nog even flink nadreunen.

Bekerduel tussen Fenerbahce en Besiktas gestaakt na onrust

Het duel in de halve finale van de Turkse beker tussen Fenerbahce en Besiktas is donderdagavond gestaakt. Nadat het zowel op als buiten het veld compleet misging, besloot de scheidsrechter het duel eerst tijdelijk en later definitief te staken. Er was na de 2-2 in de eerste wedstrijd, nog niet gescoord.

VVV-captain Post scheurt kruisband: "Einde seizoen voor hem"

Het duel tussen Ajax en VVV-Venlo kreeg voor beide ploegen donderdagavond een vervelende wending: bij de thuisploeg viel Joël Veltman uit met een zware blessure, terwijl bij de gasten aanvoerder Danny Post uitviel met een gescheurde knieband. "Dat is einde seizoen voor hem", aldus de coach.

Atlético Madrid zeer pijnlijk onderuit bij Real Sociedad

Atlético Madrid is donderdagavond tegen de vierde nederlaag van het seizoen aangelopen in de Primera Division. Op bezoek bij Real Sociedad ging de formatie van Diego Simeone, die aanvallend tekort kwam, terecht onderuit: 3-0. Verder won Girona met 1-2 van Alaves.

FC Twente mag tweehonderd extra fans meenemen naar Vitesse, maar alleen in de bus

De fans van FC Twente kunnen tweehonderd extra tickets krijgen voor de cruciale uitwedstrijd tegen Vitesse van komend weekend. In overleg tussen beide clubs is dat eruit gekomen, plus het feit dat de Tukkers verplicht met de bus naar Arnhem moeten. De fans die nog géén ticket hebben kunnen bemachtigen, krijgen die mogelijk alsnog.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen