Kramer excuseert zich: "Ik benadeel alle mensen bij Sparta"

19 april 2018, 12:07

Michiel Kramer begrijpt dat Sparta Rotterdam zijn contract per direct in de prullenbak heeft gegooid. De 29-jarige spits, die een schorsing van zeven wedstrijden uitzit, had het seizoen graag afgemaakt om zijn ploeggenoten te steunen in de strijd tegen degradatie.

"Maar ik snap heel goed dat als speler geen waarde meer heb voor de club en ze besluiten te stoppen", tekent Voetbal International op uit de mond van Kramer. "Dat is de consequentie en die zal ik moeten aanvaarden, of beter: die aanvaard ik."

Kramer werd geschorst voor zijn trap in het gezicht van Alexander Büttner. Met zijn schorsing was zijn seizoen abrupt voorbij. "Ik benadeel alle mensen bij Sparta en daarvoor wil ik dan ook mijn excuses aanbieden. Ik kan niemand iets verwijten, behalve mezelf."

In zijn korte periode op Het Kasteel voelde Kramer zich altijd gesteund. "De trainers, spelers, supporters, eigenlijk iedereen bij de club heeft altijd achter me gestaan. Het gevoel dat ik ze nu in de steek laat, doet wel pijn. Ik wilde dat direct na de wedstrijd tegen Vitesse al zeggen, alleen werd me toen aangeraden dat niet te doen in afwachting van de hoogte van de schorsing."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen