Officieel: Sparta verscheurt contract van Kramer per direct

19 april 2018, 10:50   Bijgewerkt: 19 april 2018, 14:32

Sparta Rotterdam heeft het contract van Michiel Kramer per direct verscheurd. De club heeft de spits laten weten dat hij zich niet meer hoeft te melden op Het Kasteel. Dat communiceert Sparta donderdagochtend via de officiële kanalen weten.

Kramer werd deze week voor zeven wedstrijden geschorst voor zijn schop in het gezicht van Alexander Büttner (Vitesse). Zijn seizoen is daarmee voorbij. Kramer had nog wel willen meetrainen, om fit te blijven en zijn collega's te steunen in de degradatiestrijd. Maar Dick Advocaat wil geen spelers bij de groep op wie hij toch geen beroep kan doen.

Volgens onder andere het Algemeen Dagblad blijft Kramer wel ingeschreven bij Sparta, waardoor zijn schorsing per wedstrijd van de Rotterdammers afneemt. Na de wedstrijd op woensdag van Sparta tegen NAC Breda (2-1), moet Kramer nog zes duels brommen.

Voetbal International meldt daarnaast dat Kramer een deel van zijn salaris heeft ingeleverd om vroegtijdig te kunnen vertrekken. Tot aan zijn rode kaart tegen Vitesse verliep de samenwerking naar wens. Hij kwam afgelopen zomer transfervrij over van Feyenoord. Voor Sparta was Kramer twee keer trefzeker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen