NAC nog altijd niet veilig: "De situatie wordt steeds negatiever"

19 april 2018, 08:19

Nog altijd weet NAC Breda niet of het ook komend seizoen in de Eredivisie uitkomt. De club uit Breda kreeg woensdag op bezoek bij Sparta Rotterdam de kans om zich veilig te spelen, maar op Het Kasteel ging het team van Stijn Vreven onderuit (2-1). De Belgische trainer voelt de hete adem van nummers zestien en zeventien Roda JC en Sparta.

Het gat met de degradatiezone bedraagt nog altijd drie punten in het voordeel van NAC. Toch overheerst teleurstelling bij Vreven in aanloop naar de laatste twee speelrondes. "De situatie waarin wij zitten wordt steeds negatiever", geeft Vreven aan op de clubwebsite. "Dat is terecht maar ik kan mijn spelers niets verwijten over de manier waarop zij zich mentaal hebben getoond. We moeten blijven geloven in onszelf en in de volgende wedstrijd drie punten pakken tegen Heerenveen.''

De ploeg van Vreven kreeg op Het Kasteel genoeg mogelijkheden om de wedstrijd in zijn voordeel te beslissen. Sparta trok echter aan het langste eind. "Uiteindelijk gaat het om efficiëntie en rendement, en daar was Sparta beter in. Beide ploegen hebben de kans gehad om de wedstrijd op slot te gooien", baalt de Belg. NAC gaat na het duel met Heerenveen in de laatste speelronde op bezoek bij FC Twente.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen