Ajax vanwege Nouri komende zomer niet weer naar Zillertal

19 april 2018, 08:05

Ajax zal het zomerse trainingskamp in de voorbereiding op het nieuwe seizoen niet weer in het Oostenrijkse Zillertal beleggen. Hoewel de Amsterdammers de contractuele verplichting hebben om daar nog één keer langs te komen, zullen zij het gebied wegens het drama rond Abdelhak Nouri mijden.

Vanuit Oostenrijk is er begrip voor de beslissing van Ajax, meldt De Telegraaf. Waar de Amsterdammers het trainingskamp wel zullen beleggen, is nog onduidelijk. Het dagblad meldt dat – als de huidige sportieve situatie niet verandert – Ajax op een locatie bij de grens van Duitsland en Oostenrijk zal beginnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Zoals het nu lijkt, plaatst Ajax zich voor komend seizoen voor de voorronde van de Champions League. Eind juli zal het team van trainer Erik ten Hag dan in actie komen, waardoor halverwege juni de voorbereiding op het nieuwe seizoen zal beginnen. WK-gangers, bijvoorbeeld Lasse Schöne, Kasper Dolberg, Nicolás Tagliafico en Hakim Ziyech, melden zich pas een stuk later.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen