Advocaat denkt niet dat Twente definitief is afgeschud

19 april 2018, 07:40   Bijgewerkt: 19 april 2018, 08:08

Een wonder, dat is wat FC Twente nodig heeft om degradatie uit de Eredivisie te ontlopen. Tot grote teleurstelling van de Tukkers zegevierde Sparta Rotterdam woensdagavond tegen NAC Breda (2-1), waardoor het gat tussen de twee clubs weer vier punten is. Dick Advocaat is voorzichtig en denkt niet dat Sparta directe degradatie definitief heeft afgewend.

De opluchting was groot bij de Rotterdammers na het gewonnen duel met NAC. "Voor ons was 1-1 niet genoeg geweest, dus het was fijn dat we het geluk een keertje mee hadden. Maar het kwam ook door instelling en mentaliteit, want NAC heeft gewoon een goede ploeg. En twee jeugdspelers maken de goals", aldus een trotse en blije Advocaat in gesprek met de NOS.

Twente zal de komende twee wedstrijden tegen Vitesse (uit) en NAC Breda (thuis) minstens vier punten moeten pakken om Sparta of Roda JC op de ranglijst te passeren. De Rotterdammers hebben het dus in eigen hand. Toch rekent Advocaat zich niet rijk. "Nee, er gebeuren gekke dingen. Dat hebben we vanavond ook weer bij Roda JC-PSV gezien. Maar we hebben het wel weer wat spannender gemaakt."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen