Real Madrid kent slechte generale in aanloop naar Bayern

18 april 2018, 23:23

Real Madrid heeft woensdagavond verzuimd om met een goed gevoel te beginnen aan de voorbereiding op het Champions League-tweeluik met Bayern München. Voor eigen publiek kwamen de Madrilenen niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Athletic Bilbao. Cristiano Ronaldo redde in de slotfase nog een punt voor De Koninklijke.

Lang leek de wedstrijd in een verrassende 0-1 zege voor de middenmoter uit Bilbao te gaan eindigen. Na een kwartier opende Iñaki Williams op fantastische wijze de score. De aanvaller nam een hoge bal op de pantoffel, waarmee hij Keylor Navas kansloos liet. Die voorsprong hield Athletic lang vast, tot drie minuten voor tijd Ronaldo de 1-1 op het scorebord zette.

Door het gelijkspel lijkt Real Madrid de tweede plaats in de Primera División te moeten vergeten. Stadgenoot Atlético Madrid heeft drie punten meer en een wedstrijd minder gespeeld. De focus van het team van trainer Zinédine Zidane ligt nu op de Champions League. Over een week speelt Real Madrid in Duitsland de eerste wedstrijd van het tweeluik in de halve finale.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen