Elftal PSV op zes plaatsen gewijzigd tegen Roda JC

18 april 2018, 18:04

Trainer Phillip Cocu heeft het basiselftal van PSV behoorlijk door elkaar geschud voor het uitduel met Roda JC dat woensdagavond om 18.30 uur wordt gespeeld. Cocu heeft zijn ploeg op zes plaatsen gewijzigd ten opzichte van de kampioenswedstrijd tegen Ajax van afgelopen zondag.

Bij PSV staat Eloy Room onder de lat en starten onder meer Pablo Rosario en Derrick Luckassen in de defensie. Op het middenveld doen Bart Ramselaar en Mauro Junior hun intrede en voorin heeft Cocu plaats voor Sam Lammers in de punt van de aanval. Jorrit Hendrix draagt de aanvoerdersband. Onder meer Marco van Ginkel en Luuk de Jong zitten niet bij de selectie, andere sterkhouders als Santiago Arias, Nicolas Isimat en Gaston Pereiro nemen plaats op de bank in Kerkrade.

Voor PSV staat er vanavond louter eer op het programma, voor Roda JC is dat een ander verhaal. De nummer zestien van de ranglijst heeft de punten hard nodig in de strijd tegen degradatie.

Opstellingen

Roda JC: Jurjus; Kum, Banggaard, Auassar, Vansteenkiste; Ndenge, Gustafson, Gnjatic; Rosheuvel, Vancamp, Van Velzen.

PSV: Room; Rosario, Schwaab, Luckassen, Brenet; Ramselaar, Hendrix, Mauro Júnior; Lozano, Lammers, Bergwijn. [photo,113392,left,]

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen