Streppel blij dat Heerenveen op het juiste moment in vorm komt

18 april 2018, 08:54

Heerenveen pakte in de strijd om de play-offs dinsdagavond cruciale punten tegen concurrent ADO Den Haag. Daarmee wordt de goede reeks van elf punten uit de laatste vijf duels een goed vervolg gegeven en kunnen de Friezen – ondanks de blessures van sterkhouders Martin Ødegaard en Stijn Schaars – zich gaan opmaken voor de play-offs.

"Weer 2-0 net als tegen VVV-Venlo, weer de nul gehouden, weinig weggegeven, dat stemt me tot tevredenheid", somde trainer Jurgen Streppel op na het gewonnen duel tegenover Omrop Fryslân. "We hebben nogal wat blessures, dan wordt het voetballen net wat anders. Maar er staat een ongelooflijk collectief om deze wedstrijden tot een goed einde te brengen en dan hebben we inderdaad individuele kwaliteiten nodig om tot een goed resultaat te komen en dat hebben we prima gedaan." Desondanks wilde hij niet te vroeg juichen. "Uiteindelijk gaat het niet om nu, maar om waar je aan het einde van dit seizoen staat."

Een van de opvallende bankzitters, ondanks alle blessures, was buitenspeler Arber Zeneli. Op zijn plek stond Michel Vlap. Streppel: "Maar ik heb geen gesprek met Arber gehad. Dit heb ik vorige week ook gedaan tegen VVV-Venlo, toen heb ik gezegd dat het om een teamprestatie gaat. We moeten het met z'n allen doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen